بازی بارسلونا و اوساسونا لغو شد النصر، ۶ بازی یک برد! | استقلال هم از پس یاران رونالدو برمی‌آید؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ناتینگهام‌فارست (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | شکستی دیگر برای پپ! دعوت از گلر النصر به تیم ملی برزیل در آستانه بازی با استقلال نارضایتی قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی لیگ برتر در هفته‌های پایانی کمیته داوران: در بازی‌های هفته بیست و دوم اشتباهی نداشتیم جانشین اونانا در منچستریونایتد انتخاب شد مهدی لیموچی فصل را از دست داد کارتال به سرخ‌ها استراحت داد علیپور مهارشدنی نیست فروش تمام بلیت‌های النصر - استقلال حسینی در جمع برترین‌های لیگ نخبگان تعطیلی لیگ برتر فوتبال به‌خاطر تیم ملی آزادی با مصدومیت به عربستان می‌رود تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و آرسنال | تئاتر رؤیا‌ها چشم‌انتظار یورش توپچی‌ها عقاب آبی بلای جان رونالدوی زرد مخالفت استقلال با تعویق مسابقه با ذوب آهن طارمی در انتظار تصمیم اینزاگی تیر النصری‌ها به سنگ خورد
سرخط خبرها

کفاشیان: خصوصی اعلام‌ شدن سازمان لیگ غیرقانونی است | تاج باید پاسخگو باشد

  • کد خبر: ۳۰۵۹۳۱
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
کفاشیان: خصوصی اعلام‌ شدن سازمان لیگ غیرقانونی است | تاج باید پاسخگو باشد
رئیس سابق فدراسیون فوتبال تصمیمی را که اخیراً در مجمع فدراسیون فوتبال پیرامون خصوصی‌شدن سازمان لیگ اتخاذ شده است، مغایر با قانون اعلام کرد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی کفاشیان خصوصی اعلام شدن سازمان لیگ از سوی مجمع را اشتباه می‌داند. وی در این باره گفت: «خصوصی‌شدن سازمان لیگ تصمیمی اشتباه بوده که در مجمع گرفته شده است. از طرفی سازمان لیگ جزئی از فدراسیون فوتبال است و نمی‌توانید بگویید من یک پدر هستم، دو فرزند دارم ولی یکی از آن‌ها فرزند من نیست.»

کفاشیان با نقد این تصمیم ادامه داد: «بخشی از درآمد سازمان لیگ برای فدراسیون است. ۱۰ درصد از درآمد برای فدراسیون، ۱۰ درصد برای سازمان لیگ و ۸۰ درصد برای باشگاه‌هاست؛ لذا سازمان لیگ جزئی از فدراسیون است. چنین رأی‌گیری در مجمع غیراصولی بوده است. حتی با جدابودن صورت‌های مالی هم فدراسیون باید جوابگو باشد. رئیس مجمع سازمان لیگ چه‌کسی است؟ رئیس فدراسیون فوتبال است؛ بنابراین باید در مجمع اصلی فدراسیون نیز صورت‌های مالی سازمان لیگ ارائه شود. حالا نمی‌دانم اعضای مجمع به چه منظوری این رأی را گرفتند! طبق اساس‌نامه، فدراسیون فوتبال مستقل غیردولتی است؛ بنابراین سازمان بازرسی کل کشور یا هر ناظر دیگری می‌تواند بر اساس قانون مستقل غیردولتی این موضوع را بررسی کند.»

کفاشیان درحالی به تصمیم‌گیری اخیر ایراد وارد کرده که بسیاری از کارشناسان نیز خصوصی اعلام شدن سازمان لیگ را تصمیمی غیراصولی و مغایر با قوانین می‌دانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->